Украинские железные дороги

10:03 Собственный материал
"Укрзалізниця" звертається до залізниці Молдови з проханням про знижку на транзитні вантажні перевезення до порту Рені у напрямку з регіонів Західної України.
11:49
Але залізничники порівнюють показники пасажиропотоку липня 2023 року з липнем 2022 року.
16:43
Залізничний транзит через Молдову наразі дуже важливий для відправників вантажів, які прямують в українські дунайські порти Рені та Ізмаїл на півдні Одеської області.
15:47
29 липня в Одесі та неподалік від міста були помічені спроби підірвати залізничні колії.
08:26
З ранку 25 липня деякі пасажирські поїзди західного напрямку міняють маршрути через пошкоджену інфраструктуру внаслідок російського удару дронами-камікадзе.
16:26
Українська залізниця зараз має 37 нових пасажирських вагонів, обладнаних для перевезень маломобільних пасажирів з інвалідністю.
12:12
"Укрзалізниця" продовжує модернізацію електропоїздів. Чергова електричка після такої модернізації буде призначена для обслуговування пасажирів в Одесі.
09:08
Частина пасажирських поїздів західного напрямку затримуються через російські обстріли в ніч на 19 липня.
16:01
Мова йде про пільгових пасажирів на приміських поїздах Одеської залізниці по всім шести областям, яка вона обслуговує - від Одеси до Херсона і Черкас.
10:01
Перевезення вантажів у напрямку до порту Рені Одеської області та до румунського Галацу залізницею транзитом через Молдову тепер йдуть зі знижкою.