Украинские железные дороги

13:03
"Укрзалізниця" підвела підсумки перевезень вантажів за серпень - 10 мільйонів 787 тис. тон протягом місяця.
23:04
"Укрзалізниця" повідомляє про часткове відновлення руху потягів по аварійній ділянці залізниці між Тернополем та Львовом, де напередодні сталася аварія.
14:43 Собственный материал
Вчора в день Укрзалізниця повідомила про схід із колій вантажних вагонів в районі станції Максимівка перегону Тернопіль - Підволочиськ на Тернопільщині. В результаті цієї аварії затримується рух цілої низки пасажирських поїздів львівського напрямку. Повідомлялося про затримку щонайменше 11 пасажирських поїздів, які рухалися в напрямку зі Львова та 12 пасажирських поїздів в напрямку на Львів.
10:25 Собственный материал
У другій половині дня 28 серпня зійшли з колії більш як 20 вантажних вагонів на перегоні між станціями Підволочиськ та Максимівка Тернопільскої області. Це спричинило масштабні затримки ряду пасажирських потягів.
12:42
По відбудованій залізниці Березино - Басарабяска між півднем Одеської області та Молдовою вже йдуть перші вантажні потяги. Пропускну здатніть даної залізничної лінії оцінюють у 10 мільйонів тон вантажів на рік.
20:36
З 26 серпня відновлено рух потягів по більш як 19 км залізничної колії від Рахова до кордону з Румунією у Закарпатській області.
17:47 Собственный материал
Сьогодні у нас дайджест залізничних новин за серпень 2022 р. Головне зараз - це відновлення залізниць через кордон у Одеській та Закарпатській областях - до Молдови та Румунії.
19:09
На будівлі залізничного вокзалу в Одесі закрили радянську символіку - замість неї прибулих до Одеси пасажирів буде зустрічати герб міста та України.
09:43
24 серпня росіяни завдали два ракетних удари по залізничній станції та однойменному селищу Чаплине у Дніпропетровській області. Відомо про 25 загиблих.
16:50
"Укрзалізниця" оприлюднила плани з ремонту, будівництва та електрифікації колій до кінця 2022 року.