Украинские железные дороги

10:32
А за підсумками 10 місяців 2022 року, з січня по жовтень - перевезено залізничним транспортом майже 130 мільйонів тон вантажів. Значна їх кількість спрямована на експорт до морських та річкових портів Одеської області.
15:05
Показуємо, як виглядає справжній автомобіль-лімузин ЗІМ, який зберігся на Гайворонській вузькоколійці Одеської залізниці.
12:13
Мова йде про спробу теракту на залізниці в Одеській області ще 2014 року.
10:42
Частина магістральних та маневрових тепловозів Одеської залізниці, що працюють в прифронтовій зоні Миколаївської та Херсонської областей, захищають імпровізованим бронезахистом.
09:16
6 листопада внаслідок російських обстрілів були пошкоджені колії та на декілька годин закрито рух потягів на перегоні Ворожба - Білопілля.
19:35 Собственный материал
5 листопада по лінії Гайворонської вузькоколійки, що відноситься до Одеської залізниці, курсував туристичний ретро-потяг під справжньою паровою тягою.
09:27
З 3 листопада почали курсувати приміські потяги двома напрямками до нещодавно визволеного Куп'янська - від Харкова та від станцї Занки.
15:02
Протягом жовтня майже половина всіх перевезень вантажів українською залізницею була спрямована на експорт, причому левова частка складалася з зернових вантажів у напрямку морських портів Одеської області.
12:48 Собственный материал
Аналізуємо роботу залізниць в Україні протягом жовтня та вітаємо залізничників з їх професійним святом. У нашому відео використані офіційні зйомки "Укрзалізниці", а також наші архівні кадри.
09:15
СБУ затримала диверсанта російської воєнної розвідки, який готував вибухи на Одеській залізниці.