Украинские железные дороги

16:59
Більшість приміських електричок в Одесі, Києві, Харкові, Львові, Дніпрі та інших регіонах України відправляються з затримками з зрозумілих причин - через російські ракетні удари.
16:24
У другій половині дня 23 листопада на залізниці затримуються пасажирські потяги через російські ракетні удари по енергетичній інфраструктурі.
16:40
До потяга сполученням "Київ - Херсон" додають додаткові вагони та відкривають попередній продаж квитків за підсумками перших рейсів.
09:32
Зараз йдуть роботи з відновлення, фактично прокладки заново, залізниці "лінії 102" від станції Хирів у Львівській області до польского кордону.
14:08
Перший за час війни рейс пасажирського потягу до Херсону виконав склад "Потяга до Перемоги". Залізничнау інфраструктуру відновили буквально за тиждень.
13:56
"Укрзалізниця" вже сьогодні, 18 листопада, відправляє перший пасажирський потяг до визволеного Херсону.
17:27
З 17 листопада почне курсувати пасажирський потяг з Києва до нещодавно визволеного Ізюма.
15:18
Значна частина пасажирських потягів станом на середину дня 16 листопада продовжує затримуватися через завдані російськими ударами ушкодження енергетичній та залізничній інфраструктурі.
20:03
Увечері 15 листопада ряд пасажирських потягів затримується через спричинені російськими ракетними ударами руйнування інфраструктури та знеструмлення контактної мережі.
12:02
Міністр інфраструктури обіцяє повернути пасажирське залізничне сполучення до Херсону протягом 10 днів - тобто, приблизно 24-25 листопада.