Украинские железные дороги

14:21
Протягом листопада залізничники встановили своєрідний рекорд - перевезли через західні кордони України більше 1 мільйона тон зернових вантажів..
15:13
З 11 грудня відновлюють рух пасажирського потягу від Мукачево до Кошице через Чоп. На нього є зручна пересадка з Одеси.
09:10
У Верховній Раді розглядають законопроект нового закону "Про залізничний транспорт". Що дасть такий закон для розвитку українських залізниць.
10:56 Собственный материал
26 листопада на Гайворонській вузькоколійці Одеської залізниці відбувся черговий, вже п'ятий за останні часи, ретро-тур під паровозною тягою.
13:25
Інформуємо про ситуацію з рухом пасажирських потягів за офіційною інформацією "Укрзалізниці".
21:31 Собственный материал
На залізниці продовжуються затримки пасажирських потягів, також запущені додаткові рейси між Львовом та Ужгородом. Найбільші затримки - у напрямку Одеси.
15:00
Одеська залізниця повідомила, як сьогодні курсують приміські електрички з Одеси та інших міст в умовах обмежень та наслідків блекауту.
12:36
Частину пасажирських потягів, які прямують з Одеси та інших міст до Ужгорода та Рахова обмежують лише до Львова чи Івано-Франківська.
09:50
Рух пасажирських потягів продовжується з затримками. В основному, майже всі потяги йдуть під тягою резервних тепловозів.
17:41
Україна завершила процедуру виходу з Угоди про координаційні органи залізничного транспорту СНД (Співдружності незалежних держав), яка раніше забезпечувала координацію роботи залізниць країн колишнього СРСР.