Материалы на главную

18:11 Собственный материал
Зараз ми побачимо найбільшу українську вузькоколійку, яка тягнеться на понад 130 кілометрів від Рудниці до Голованівська та проїдемося під старим паровозом на її ділянці від Бершаді до Хащуватого через Гайворон. І дізнаємося трохи про її історію, яка починалася зі старих паровозів, та проаналізуємо її майбутнє, яке можливе лише завдяки старим паровозам.
16:41
"Укрзалізниця" встановила на Михайлівській площі у Києві інсталяцію у вигляді пошкодженого обстрілом пасажирського вагону, який був у складі евакуаційного поїзда з Ірпіні.
14:21
Одеська мерія оприлюднила графік роботи міських автобусів для пасажирів з обмеженими можливостями на листопад 2023 року.
12:50
Морські порти Одеської області, тобто Одеса, Чорноморськ та Південний, почали приймати судна з імпортними вантажами.
10:52
Пошкоджена від влучень російських дронів-шахедів поромна переправа Орлівка - Ісакча через Дунай повністю відновила роботу.
12:36
Залізниці Латвії продають 20 вагонів електричок постійного струму, з яких, теоретично, можна сформувати до 4 електропоїздів.
10:10
Залізниця наполовину збільшила обсяг вантажних перевезень у напрямку морських портів лише за останній тиждень жовтня 2023 року.
17:04
Вже не в перший раз одеська міськрада починає тендер на капітальний ремонт дороги, яка йде від вулиці Житомирської до Овідіопольської дороги та відома під неофіційною назвою "Овідіопольська дуга".
16:38
Цього разу було модернізовано електропоїзд серії ЕПл, виготовлений 2006 року.
12:17
Рішенням Миколаївської міської ради до Херсону передано 4 вживаних тролейбуси.