ЗСУ завдали нових ударів по Антонівському мосту: його статус "непроїзний" (ВІДЕО)

Воскресенье , 14 августа 2022, 15:35
В ніч на 14 серпня ЗСУ завдали нових ударів по Антонівському автомобільному мосту через Дніпро біля Херсона. І є відео, де видно момент ударів та влучень.
ЗСУ завдали нових ударів по Антонівському мосту: його статус "непроїзний" (ВІДЕО)

Сьогодні вночі було завдано чергового удару по Антоновському автомобільному мосту біля Херсону. Дивимось, як там декілька разів щось палає та вибухає, та одного моменту видно роботу російської ППО - безнадійну та безрезультатну. Працює HIMARS.

У оперативному командуванні "Південь" прокоментували дані удари: "за Антонівським автомобільним мостом закріплено статус - непроїзний".

На відео - аналіз оперативної ситуації в Одеській області, на фронтах на 14 серпня.

Самі окупанти через маріонеткових колаборантів у так званій "військово-цивільній адміністрації" окупованої частини Херсонської області підтвердили факт удару по мосту, назвавши його "масованим" ударом по Херсону та його околицях. Також окупанти та колаборанти стверджують, що, начебто, "збили більшість снарядів засобами ППО".

Також напередодні ЗСУ завдали чергового удару по мостам через Дніпро по Каховській ГЕС, зробивши цей суміщений автомобільно-залізничний міст непридатним не лише для руху транспорту, а й для подальшого ремонту, про що повідомило оперативне командування "Південь".

Британська розвідка у черговому аналітичному звіті про події на Херсонському напрямку підкреслює факт непридатності мостів через Дніпро для будь-якого транспорту та робить висновок, що російське угруповання на правому березі Дніпра повністю залежить від обсягу спорядження, боєприпасів та продовольства - які в дуже обмеженій кількості переправляють по двом понтонним переправам. Фактично той самий висновок робить і "Інститут вивчення війни": там вважають, що через блокаду і обмежене постачання російські війська на правому березі Дніпра в Херсонській області "швидше за все, втратять здатність захистити себе". 

Це ще раз підтверджує наш висновок про те, що дане угруповання російських війсьск знаходиться у оперативному оточенні, у вогневому мішку - і його доля вже у стратегічному плані вирішена.

comments powered by HyperComments