Одеський трамвай "Північ-Південь" знову курсує у центрі міста (ВІДЕО)

Пятница , 10 ноября 2023, 13:13
З сьогоднішньго дня в Одесі повністю відновлено роботу трамваю №7 за маршрутом "Північ - Південь".
Одеський трамвай "Північ-Південь" знову курсує у центрі міста (ВІДЕО)

З 10 листопада в Одесі повністю відновили роботу трамвайного маршруту №7, якій починаючи від ранку 6 листопада кілька днів працював двома розірваними між собою ділянками. 

Це відбулося внаслідок ушкодження транспортної і комунальної інфраструктури на початку вулиці Софіївської через влучення російської надзвукової протикорабельної ракети "Онікс" безпосередньо у проїжджу частину вулиці Софіївської. Після вибуху там утворилася велика вирва, було перебито лінії газопроводу, водопроводу та інших інженерних мереж. Та трамвайні колії і контактна мережа не постраждали. Однак, ділянку трамвайної лінії в центрі Одеси від Тираспольської площі до Пересипського мосту по частині вул. Преображенської, по Софіїівській та узвозу Маринеска тимчасово закрили для руху трамваїв.

Зараз, після відновлення інженерних мереж, рух трамваїв по цій ділянці відновили - але поки що лише для маршруту №7. Маршрут №12 залишається скороченим від Слобідки до Херсонського скверу, а на Преображенській від Тираспольської до Олексіївської площі його замінює подовжений маршрут №15. 

Біля вирви від вибуху російської ракети трамваї йдуть з обмеженням швидкості. 

 

comments powered by HyperComments