Морские и речные перевозки

09:33
Держава планує збільшити можливості з перевалки вантажів у портах Одеської області на Дунаї до 30 мільйонів тон на рік - і це цілком реальна задача.
14:57
«Українське Дунайське пароплавство» (УДП) перегнало з Одеси до Кілії плавкран СПК-1/35 вантажопідйомністю 35 тонн, який було повернуто з незаконної оренди.
14:57
18 липня спливає черговий термін дії "зернових угод" щодо судноплавства з морських портів Одеської області. МЗС України прогнозує, що після цієї дати росія вийде з цих угод, до яких вона була примушена рік тому.
14:04
В порту Ізмаїл вже обробили 9 мільйонів тон вантажів за піврок, і це трохи більше, ніж було за весь 2022 рік.
11:36
П’ять великих компаній виявляють зацікавленість у концесійних проектах у морському порту Чорноморськ. Про це повідомив міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков.
16:38
Українська зернова асоціація (УЗА) в рамках роботи над розширенням можливостей для українського експорту зерна пропонує організувати якірну стоянку для рейдової перевалки в територіальних водах Румунії.
10:56
Таке судно є рекордсменом для Ізмаїльського порту.
11:10
Діяльність "зернового коридору" з портів Одеси та Чорноморська знову фактично блокується росіянами.
15:09
Четверта спроьа фонду держмайна продати пор т Білгорода-Дністровського виявилася невдалою - ніхто не прийняв участі в аукціоні.
11:58
Протягом минулого тижня морські порти Одеської області відправили 13 суден з 651 тисячею тон аграрних вантажів.