Морские и речные перевозки

16:36
Збільшення судноплавства в гирлі Бистре в українській частині дельти Дунаю за рахунок збільшення глибин та тонажу суден зможе дати додатково до трьох мільйонів тон щомісячно до наявного вантажообігу дунайських портів Одеської області.
10:58
Починаючи з 26 червня через російський саботаж жодне торгівельне судно не отримало реєстрацію на прохід "зерновим коридором" під завантаження до портів Одеси та Чорноморська.
17:27
Мова йде про плани компанії "Нібулон" збудувати в Ізмаїлі зерновий термінал потужністю до 118 тисяч тон. Це будуть робити за інвестиції з Данії.
12:53
30 червня був озвучений заклик лідерів держав Євросоюзу про продовження терміну дії "зернового коридору" з морських портів Одеської області.
10:58
Компанія "Нібулон" здійснила унікальну операцію з перевезення чотирьох буксирів з району Миколаєва до Ізмаїлу сухопутним шляхом.
16:28
Дунайські порти Одеської області - Ізмаїл, Рені та Усть-Дунайськ у Адміністрації морських портів України планують зробити основними для морського експорту аграрної продукції через можливе припинення "зернового коридору".
12:12
В порту Ізмаїл будуть будувати нові термінали для збільшення потужностей з перевалки вантажів.
11:33
За останній тиждень з морських портів Одеса і Чорноморськ вивезли на експорт 358,3 тисяч тон аграрної продукції, це на 18% менше ніж позаминулого тижня. За весь час "зерновим коридором" експортовано 32,4 млн. тон аграрних вантажів
11:52
У 2024 році у трьох великих портах - Одесі, Чорноморську та Ізмаїлі почнуть діяти концесії.
09:33
Держава планує збільшити можливості з перевалки вантажів у портах Одеської області на Дунаї до 30 мільйонів тон на рік - і це цілком реальна задача.