Морские и речные перевозки

14:53
Генсек ООН Антоніу Гутьєрреш "рішуче засудив" російські удари по Одесі, але окрім слів ніяких конкретних дій від ООН з цього приводу не було.
11:01
Уряд України розробив і пропонує відносно безпечний машррут для судноплавства у напрямку морських портів Одеської області без "зернового коридору".
17:02
Останній російський удар по портовій інфраструктурі знищив 60 тисяч тон зерна, яке чекало своєї черги на навантаження.
10:40
Оперативне командування "Південь" дало першу інформацію про пошкодження портової, промислової інфраструктури, а також житлових будинків в Одесі та околицях внаслідок російського ракетного удару в ніч на 19 липня.
16:10
Компанія DP World, яка володіє контрольним пакетом акцій приватного портового терміналу TIS у морському порту Південний в Одеській області, внесена до переліку міжнародних спонсорів війни.
10:04
Гарантій безпеки судноплавства у Чорному морі з боку росії більше немає. Це означає, що росія залишає для себе право нападати на торгівельні судна в морі.
16:58
З сьогоднішнього дня, 17 липня, діяльність "зернового коридору", який зробив можливим судноплавство з морських портів Одеської області протягом року, припиняється через дії росії.
15:20
16 липня з порту Одеси вийшло в море останнє судно, завантажене зерном, в рамках "зернового коридору".
10:47
Компанія "Нібулрн" за власні кошти будує невеликий річковий проимінний катер, фактично це багатоцільовий річковий тральщик.