Морские и речные перевозки

14:10
Мова йде про порт Білгорода-Дністровського, який держава вже чотири рази не змогла продати з аукціону.
11:50
"Зерновий коридор" з портів Одеської області фактично поки що припиняє роботу. В порту Одеси завантажують останні два балкери, які пройшли раніше інспекцію.
09:40
У ніч на 11 липня росіяни дронами-камікадзе завдали повітряний удар по портовій інфраструктурі одного з великих морських портів Одеської області.
13:23
За результатами візиту до Туреччини президента України стало відомо, що турецький президент планує продовжити термін дії "зернових домовленостей" від трьох місяців до двох років.
10:25
Державний бюджет України передбачає страховку торгівельних суден, які будуть прямувати до морських портів Одеської області "зерновим коридором" на загальну суму до 20 мільярдів гривень.
13:48
На півдні Одеської області будують 12 нових терміналів для збільшення потужностей з навантаження суден в існуючих та нових річкових портах на Дунаї.
16:01
Незважаючи на спроби росіян заблокувати судноплавство, українську аграрну продукцію продовжують експортувати з морських портів Одеської області "зерновим коридором". За майже рік його дії в море вийшли вже більше 1000 суден.
13:33
Держава у особі Фонду держмайна досі лишається власником порту Усть-Дунайськ на півдні Одеської області, хоча ще півроку тому продала порт з аукціону.
16:36
Збільшення судноплавства в гирлі Бистре в українській частині дельти Дунаю за рахунок збільшення глибин та тонажу суден зможе дати додатково до трьох мільйонів тон щомісячно до наявного вантажообігу дунайських портів Одеської області.
10:58
Починаючи з 26 червня через російський саботаж жодне торгівельне судно не отримало реєстрацію на прохід "зерновим коридором" під завантаження до портів Одеси та Чорноморська.