Морские и речные перевозки

13:56
На черговому приватизаційному аукциіоні з продажу Білгород-Дністровського порту не знайшлося жодного бажаючого придбати у держави цілий порт.
10:01
З 4 серпня всі порти росії на її чорноморському узбережжі відо Сочі до Керченскької протоки закриті для судноплавства.
18:08
Прийняте 4 серпня рішення Кабміну повинно створити умови для запуску перевантаження зернових та інших вантажів з річкових суден на морські аж до типу "Панамакс" в гирлі Дунаю.
16:32
Найбільша українська судноплавна компанія - "Українське Дунайське пароплавство", що базується в Ізмаїлі, продовжує свою роботу після російських ударів по її офісу та по портовій інфраструктурі.
13:26
У Румунії заявили, що впродовж наступних двох днів розмитнять до 30 суден, які очікують на вхід в країну з українських портів на річці Дунай в Одеській області.
15:27
Судна, які будуть йти до морських портів Одеської області під завантаження, будуть страхувати за кошти державного бюджету України.
11:31
Керівник Одеської ОВА Олег Кіпер опублікував фото наслідків російського удару "шахедами" по Ізмаїлу.
09:25
В ніч на 2 серпня відбулася чергова масштабна повітряна атака України, в ході якої росіяни застосовували лише дрони-камікадзе іранського виробництва.
14:56
Під час обстрілів портової інфраструктури з 17 липня росіяни знищили лише у портах 180 тисяч тон українського зерна.
09:20
Напередодні до української частини гирла Дунаю у напрямку до портів Одеської області Ізмаїл та Рені увійшли три іноземні торгівельні судна - перші з моменту початку системних обстрілів портової інфраструктури.