Морские и речные перевозки

11:44
У Чорному морі продовжує залишатися російське оперативне з'єднання, яке загрожує ракетними обстрілами Одесі та іншим містам України.
16:16 Собственный материал
Всі зацікавлені сторони намагаються відновити судноплавство з українських портів. Сьогодні задля цього до Одеси та Чорноморську приїхали президент України Володимир Зеленський та посли країн "великої сімки". Дивимось, як розвивалася ситуація протягом останніх днів.
11:43
У гирлі Дунаю на півдні Одеської області 28 липня підірвалося на міні українське гідрографічне судно "Шляховик".
17:51
Увечері 27 липня у Чорне море через протоку Босфор увійшли два турецькі фрегати. Вони, скоріш за все, приймуть участь у військово-морських навчаннях НАТО у Болгарії, а після цього будуть охороняти конвої торгівельних суден до портів Одеської області.
11:08
На території Одеського порту вночі з 27 на 28 липня була пожежа. Рятувальники загасили пожежу за півтори години/
09:33
Морські порти Одеської області офіційно розпочали роботу. У Чорноморську вже готовий до виходу в море перший балкер з зерном. Для судноплавства з портів Одеси та Чорноморська сформовані коридори для конвоїв.
17:31
Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган лише 26 липня висловився щодо ракетного обстрілу росіянами Одеси 23 липня, який порушив підписані 22 липня домовленості про відновлення судноплавства з морських портів України.
18:28
Відновлення судноплавства в морських портах Одеської області планують з порту Чорноморськ - він перший на черзі. Одеса стане другою.
16:39
За словами міністра інфраструктури Олександра Кубракова, через українську частину гирла Дунаю на півдні Одеської області пройшли вже 70 торгівельних суден.
14:27
Оперативні дані з різних офіційних джерел про дислокацію чорноморського флоту росії станом на 25 липня.