Морские и речные перевозки

14:04
Незважаючи на вчорашній ракетний удар рашистів по Одесі, в Адміністрації морських портів України (АМПУ) готують до відновлення роботи порти Одеса, Чорноморськ та Южний.
16:16
Ще вчора ми тут казали про можливості, які відкриває для України відновлення експорту зерна з порту Одеси. Але сьогодні вже можна сказати, що через черговий російський напад на Одесу нічого не буде. Експорт? Хуекспорт.
12:00
Вранці 23 липня росіяни завдали потужного ракетного удару по Одесі. Були "прильоти" безпосередньо по інфраструктурі Одеського порту. Таким чином, підписані напередодні угоди про розблокування портів Одеса, Чорноморськ та Южний.
23:03 Собственный материал
22 липня сталася дуже важлива подія для України та для Одеси з того моменту, як наша держава була заблокована росією з моря під час війни, що спричинило не лише закриття судноплавства, а й стало загрозою продовольчої кризи та більш серйозних наслідків для сотень мільйонів людей у всьому світі. У Стамбулі було підписано дві багатосторонні угоди, які частково знімають цю блокаду для можливості експорту зерна морем з України.
14:04
За оперативними даними 22 липня у Чорному морі продовжує перебувати оперативне з'єднання російського флоту, яке загрожує ракетними обстрілами Одесі та іншим містам України.
11:59
Обсяги перевалки вантажів у портах Одеської області на Дунаї зросли майже вчетверо. Зокрема, за червень порти Ізмаїл та Рені перевантажили 1,4 млн. тон.
18:08
Продовжуються перемовини про відновлення судноплавства заради можливості експорту українського зерна з портів Одеси, Чорноморська та Южного. Є деякі попередні результати. З нашої точки зору, зняти блокаду з Одеси можна лише військовим шляхом - знищивши або вигнавши флот росії.
15:05 Собственный материал
Інформуємо про дислокацію чорноморського флоту росії станом на 20-21 липня.
10:15
Увечері 19 липня в порту Рені на півдні Одеської області горіли три автомобільні цистерни з паливно-мастильними матеріалами. При цьому загинула одна людина.
16:16
Адміністрація морських портів України планує поглибити судноплавний канал "Бистре" у Кілійському гирлі Дунаю на півдні Одеської області.