Морские и речные перевозки

10:01
Численность русских военных кораблей в открытом море возросла за счет подводных лодок.
10:05
Накануне в Черном море был поражен буксир русского черноморского флота "Василий Бех". Показываем, как он выглядел.
12:15
Порт Білгорода-Дністровського продає з аукціону плавучий кран та баржу для того, щоб погасити заборгованість по заробітній платі своїм співробітникам.
11:01 Собственный материал
Мы в последнее время наблюдаем концентрацию сил русских оккупантов на острове Змеиный. Есть ли от этого реальная угроза Одессе и может ли это в перспективе мешать судоходству?
14:56
Уряд Німеччини планує профінансувати модернізацію порту Ізмаїл в Одеській області.
11:53
Контейнерний маршрут з півдня Одеської області (Ізмаїл) до Констанци буде обслуговувати "Українське Дунайське пароплавство" на основі тендеру.
15:57
Знешкодження морських мін біля ключових портів України може затягнутися на кілька місяців. Про це заявив спеціальний радник з морської безпеки Міжнародної морської організації (IMO) Пітер Адамс, передає Bloomberg.
10:57
В Одеській області забороняють будь який рух маломірних плавзасобів до кінця війни.
16:06
3 червня відбулися торги по процедурі "англійського аукціону" на послуги Українського Дунайського пароплавства з вивезення української пшениці з дунайських портів Одеської області Ізмаїл і Рені.
10:14
Зусилля України для розблокування її морських портів, передусім Одеси, Чорноморська та Южного, потребують міжнародних гарантій безпеки судноплавства.