Морские и речные перевозки

17:37
Румунія, наскільки це можливо, намагається замінити заблоковані українські порти "Великої Одеси" та надає сприяння торгівельним суднам під прапором України.
13:13
В умовах морської блокади узбережжя Одеської області в Україні можуть працювати лише дунайські порти Ізмаїл, Рені та Кілія. А розташований неподалік від них порт у Білгороді-Дністровському планує стати логістичним хабом для них.
17:38
25 березня 2022 року екіпаж рятувального судна «Сапфір», який знаходився в російському полоні з моменту захоплення судна 26 лютого, повернувся на Батьківщину в рамках першого обміну полоненими.
16:45
Ті 10 торгівельних суден з російськими власниками, які на початку війни опинилися в порту Ізмаїл Одеської області, росіяни намагалися вивести за межі України. Але не змогли.
12:32
Несколько российских грузовых судов, которые были на ремонте в Измаиле на юге Одесской области, будут конфискованы в пользу Украины.
13:23
Через блокування росією морських портів "Великої Одеси", Миколаєва, окупації Бердянська та штурму Маріуполя Україна може здійснювати морські та річкові перевезення лише через дунайські порти на півдні Одеської області.
15:18
«Держгідрографія» розробить гуманітарні коридори для суден в Одеській затоці - для можливости судноплавства з портів Одеси, Чорноморська, Південного та Миколаєва.
22:37
Начиная с 18 марта ходят слухи о постановках мин в Черном море на судоходных путях из Одессы к Стамбулу.
17:11
По состоянию на 21 марта в Украине полноценно могут работать только порты на Дунае в Одесской области - Рени и Измаил. Порты "Большой Одессы" заблокированы, но могут отправлять ранее принятые грузы по автодорогам и железной дороге.
14:17
Дунайская комиссия остановила полномочия россии в организации и признала страну ответственной за убытки торговли в дельте Дуная и Черного моря