Морские и речные перевозки

16:08
Есть официальное подтверждение успешного ракетного удара ВСУ по русскому ракетному фрегату "Адмирал Эссен".
09:39
Згідно з даними на вечір 11 липня, до дунайських портів Одеської області зайшли вже 8 іноземних торгівельних суден через гирло "Бистре".
13:35
На думку координатора гуманітарної допомоги ООН Мартіна Гріффітса, відкриття української частини гирла Дунаю в Одеській області для судноплавства не вирішить всієї проблеми експорту зерна і спричиненою російською морською блокадою продовольчої кризи у світі.
11:33
11 липня росіяни знову скоротили склад свого корабельного оперативного з'єднання у Чорному морі.
15:20
З 9 липня було відновлено судноплавство українською частиною гирла Дунаю на півдні Одеської області - таким чином блокада українських портів частково прорвана.
18:32
Новий пакет військової допомоги від США вартістю 400 мільйонів доларів включає в себе ще 4 ракетних установки HIMARS та додатковий боєкомплект ракет до вже наявних установок. Нові ракети для них дають можливість обстрілювати Керченський міст та російський флот у окупованому Севастополі.
13:23
Станом на 9 липня росіяни через погодні умови скоротили склад свого з'єднання чорноморського флоту у морі, яке загрожує обстрілами Одесі та іншим містам України. Також публікуємо цікаві свіжі фото російських кораблів у Севастпополі.
16:50
За словам одного з нардепів, вже з 14 липня з Одесі відійде перше за час війни торгівельне судно з експортним зерном. Однак у Адміністрації морських портів України спростовують це.
10:35
Флот росії продовжує залишатися у Чорному морі та загрожувати ракетними обстрілами Одесі та іншим містам України.
13:45
У російського флоту вже все дуже погано з ракетами "Калібр". Іх фрегати та інші надводні кораблі вже стріляють ракетами, які були вироблені спеціально для підводних човнів.