"Укрзалізниця" вперше модернізувала дизель-поїзд

Четверг , 15 февраля 2024, 13:05
Представлено перший модернізований силами "Укрзалізниці" дизель-поїзд серії ДР1А.
"Укрзалізниця" вперше модернізувала дизель-поїзд

Раніше за підсумками 2023 року ми декілька разів згадували про один модернізований "Укрзалізницею" приміський дизель-поїзд. І ось, він вийшов на лінію - і буде обслуговувати маршрут між Коростенем та Вінницею.

На основі досвіду ремонту і модернізації електричок "Укрзалізниця" здійснила вперше за часи незалежності нашої держави повну модернізацію дизель-поїзда  з урахуванням усіх стандартів (у тому числі й інклюзивних вимог) наша компанія здійснила вперше. 

Дизель-поїзд сформований у 4-вагонному складі, має 324 посадкові місця ІІІ класу та 8 додаткових місць для маломобільних груп населення.

Головні вагони поїзда обладнані пандусами та місцями для людей на кріслах колісних, спеціальними санвузлами та кнопками виклику поїзної бригади. Серед інших зручних атрибутів – кріплення для перевезення велосипедів, стелажі та полиці для багажу, порти Type-C та USB для зарядки гаджетів, сповивальні столики у вбиральнях, маршрутні покажчики та інформаційні екрани.

Зі станції Коростень регіональний поїзд №887/888 Коростень – Вінниця вирушатиме о 08:05, у Житомирі зупинятиметься о 09:33,  прибуватиме на кінцеву зупинку об 11:53.  У зворотному напрямку регіональний поїзд №889/890 Вінниця – Коростень вирушатиме зі станції Вінниця о 14:00, у Житомирі зупинятиметься о 16:13 та прибуватиме до Коростеня о 17:47.  Окрім цього, поїзд робитиме зупинки на станціях Нова Борова, Горбаші, Бердичів, Козятин-1, Калинівка-1.  

comments powered by HyperComments