Стало відомо, хто буде годувати пасажирів у поїздах "Інтерсіті"

Вторник , 23 апреля 2024, 15:37
"Укрзалізниця" завершила дуже тривалу процедуру з виботу постачальника послуги харчування пасажирів у поїздах класу "Інтерсіті".
Стало відомо, хто буде годувати пасажирів у поїздах "Інтерсіті"

"Укрзалізниця" повідомила, що обрала компанію, що організовуватиме харчування в поїздах Інтерсіті+. Укладена угода діятиме наступні 5 років.

"До участі в тендері АТ УЗ запросила понад 40 українських та міжнародних компаній. Попередньо з усіма потенційними учасниками торгів були проведені консультації та сформовані консолідовані технічні вимоги. В аукціоні взяло участь 7 компаній, серед яких були найбільші АЗК, ресторанний холдинг, мережі кав'ярень, кейтерингові компанії та ін", - йдеться в повідомленні.

"Укрзалізниця" зберігатиме право погоджувати асортимент і ціни на продукцію, щоб вони лишались доступними для пасажирів, а також контролюватиме якість надання послуг через зворотний зв’язок від пасажирів", - додали в УЗ.

Переможець торгів перед підписанням угоди додатково пройде всі безпекові перевірки.

Переможцем торгів у системі SmartTender стала компанія ТОВ «ПОНТЕМ.УА». Початкова ціна становила 1 млн 898 тис. 379 грн (без ПДВ). Завдяки конкуренції під час торгів компанія-переможець запропонувала вдвічі більше від стартової ціни — 3 млн 625 тис. 500 грн (без ПДВ). «ПОНТЕМ.УА» — це міжнародна компанія, яка вже вісім років працює на українському ринку, має досвід в організації дитячого харчування, авіакейтерингу тощо.

comments powered by HyperComments