Зменшився обсяг залізничних перевезень зернових до портів Одеської області

Понедельник , 24 июня 2024, 13:55
За даними посадовців "Укрзалізниці", за минулий тиждень дещо зменшилися показники перевезень та вивантаження зернових вантажів у напрямку портів Одеської області.
Зменшився обсяг залізничних перевезень зернових до портів Одеської області

За підсумками минулого тижня, до портів Одеси, Чорноморська і Південного прямує 4064 вагони із зерном - це приблизно 81 поїзд. Такі дані оприлюднив заступник директора департаменту технології перевезень та комерційної роботи «Укрзалізниці» Валерій Ткачов.

Середньодобовий показник вивантаження вагонів із зерном у портах Великої Одеси наразі становить 1254 одиниці. За тиждень обсяг зменшився на 45 вагонів на добу. Поменшало і вагонів із зерном, що рухаються у напрямку портів Великої Одеси, — на 1120 одиниць порівняно з попереднім тижнем. Наразі туди прямує 4064 вагони. Середньодобове навантаження вагонів зерном на мережі у напрямку портів Великої Одеси також скоротилося, до 1170 одиниць. За останній тиждень воно зменшилося на 39 вагонів на добу.

Накопичення вагонів із зерном у напрямку порту Ізмаїл зменшилося на 66 одиниць. Теперішній показник становить 446 вагонів. За тиждень середньодобовий обсяг вивантаження вагонів із зерном у порту Ізмаїл скоротився на 23 одиниці. Наразі він становить 105 вагонів на добу.

У напрямку Портового елеватора ДПЗКУ (порт Одеса) покинуто два потяги з вини отримувача. Раніше повідомлялося про чотири таких поїзда, тобто два якимось чином відправили до місця призначення.

comments powered by HyperComments