Залізниця везе менше зерна до портів Одеської області

Пятница , 28 июня 2024, 10:08
Наразі залізниця везе трохи менше зернових вантажів у напрямку великих морських портів Одеської області, але трохи зростає накопичення вагонів у напрямку порту Ізмаїл.
Залізниця везе менше зерна до портів Одеської області

За останній тиждень середньодобовий показник вивантаження вагонів із зерном у портах Одеси, Чорноморська і Південного скоротився на 60 одиниць, до 1227 вагонів. Про це йшлося під час онлайн-наради представників «Укрзалізниці» з учасниками аграрного ринку 27 червня.

Стало менше і вагонів із зерном, що рухаються у напрямку портів Великої Одеси. Упродовж тижня їхня кількість скоротилася на 1605 одиниць, з 4989 до 3384 вагонів.

Середньодобове навантаження вагонів із зерном на залізниці загалом у напрямку портів Великої Одеси також зменшилося. Наразі щодоби вантажать 1138 одиниць. Це на 79 вагонів менше, ніж тиждень тому.

Водночас накопичення вагонів із зерном у напрямку порту Ізмаїл зросло на 74 одиниці. Теперішній показник становить 455 вагонів. Щодоби в середньому в порту Ізмаїл вивантажується 100 вагонів із зерном. За тиждень показник зменшився на 19 вагонів.

comments powered by HyperComments