По Одеській залізниці курсував ретро-поїзд під паровозом (ВІДЕО)

Понедельник , 1 июля 2024, 10:45
29 червня на  Гайворонській вузькоколійці провели нетрадиційний ретро-тур зі старим паровозом по широкій колії.
По Одеській залізниці курсував ретро-поїзд під паровозом (ВІДЕО)

Звичайний ретро-тур на Гайворонській вузькоколійці, яка підпорядкована регіональній філії "Одеська залізниці" "Укрзалізниці" відбувався двома вузькоколійними рейсами з Гайворону до станцій Хащувате (у  напрямку Голованівська) і Устя (у напрямку Бершаді і Рудниці).

А вже після нього спорядили рейс для туристів від Гайворону з паровозом до станції Зятківці, як спочатку передбачалося за розкладом. Цей рейс був надвечір суміщений зі звичайними спецпоїздамм від Гайворону до Вінниці, Києва та Львову - оскільки від Зятківців передбачалося, що частина пасажирських вагонів буде їхати далі до Вінниці зі зміною тяги з паровозу на звичайний тепловоз.

Але насправді виявилося так, що паровоз через технічні моменти не зміг витримати обумовлений графік руху, тому зміну локомотивів та, відповідно, завершення ретро-туру зробили на станції Генрихівка на дільниці між Гайвороном та Зятківцями. 

Незважаючи на це, вдалося побачити дуже цікаві пейзажі залізниці, яка проходить між гранітними скелями та річкою Південний Буг.

Також у нас є унікальні кадри з паровозом, зняті у Генрихівці та з квадрокоптеру, тому рекомендуємо подивитися все.

Репортаж про вузькоколійний ретро-тур можна буде побачити у нас пізніше.

comments powered by HyperComments