Залізниця запускає сервіс автоматичного викупу квитків

Четверг , 7 марта 2024, 15:39
Для українців на рівні бета-тестування вже доступна послуга автоматичного викупа квитків на пасажирські поїзди внутрішнього сполучення.
Залізниця запускає сервіс автоматичного викупу квитків

Укрзалізниця запускає бета-тестування моніторингу квитків з можливістю автовикупу на поїзди внутрішнього сполучення. Тепер для користувачів мобільного застосунку "УЗ", авторизованих через Дія.Підпис, в режимі тестування доступний моніторинг двох типів:
- моніторинг на поїзди, які вже у продажу (з можливістю відстежувати наявність конкретних місць);
- моніторинг на напрямки (з можливістю відстежувати появу в продажі поїздів між обраними містами).

У випадку моніторингу конкретного поїзда також можливо увімкнути функцію автоматичної купівлі квитків. Для цього треба внести дані пасажирів та оплатити замовлення: при активації функції одразу відбуватиметься зняття коштів, а у випадку, якщо моніторинг буде скасований або потрібні квитки не знайдуться, кошти повернуться на картку автоматично.

Коли необхідні квитки будуть знайдені, користувачі отримуватимуть пуш-сповіщення у застосунку (тож перевірте, чи вони увімкнені в налаштуваннях вашого профілю). Якщо активована функція автовикупу, то користувачам приходитиме пуш-сповіщення про вже викуплені квитки. 

Залізничники попереджають: при використанні тестового застосунку будуть зніматись реальні кошти, а квитки, придбані в режимі тестування, будуть дійсними для поїздок. Якщо під час тестування щось пішло не так - одразу повідомляйте нам через «Зворотний звʼязок» в застосунку. Обирайте тему «Відстежування вільних місць» - це дозволить нам консолідувати всі зауваження та відповідати швидше. 

comments powered by HyperComments