Украинские железные дороги

13:52
"Укрзалізниця" продовжує масштабну модернізацію колій у карпатському регіоні до Разова і через це аж до початку листопада змінює маршрути та розклад низки пасажирських поїздів, в тому числі і з Одеси.
12:55
На 21 українському залізничному вокзалі здають в оренду 53 об'єкти, в тому числі і на вокзалі Одеси.
16:36
"Укрзалізниця" розглядає можливості закупівлі чи спільного виробництва локомотивів з виробниками зі США, Франції та Чехії.
13:06
Влітку 2023 року міжнародними поїздами "Укрзалізниці" скористалися для поїздок за кордон 600 тисяч пасажирів.
13:52
"Укрзалізниця" призначає додаткові пасажирські вагони до Херсону, що забезпечить щоденне сполучення з Києвом та додаткові рейси між Миколаєвом та Херсоном.
16:36
До кінця вересня у деякі дні пасажирські потяги, які йдуть з Одеси та інших українських міст у Карпати, у напрямку Рахова, Ясіні та Ворохти будуть курсувати зі змінами у розкладі та у маршрутах.
14:59
"Укрзалізниця" призначила додаткові рейси пасажирських потягів від Києва до Львова та Харкова.
10:15
За літо 2022 року внутрішніми рейсами далекого сполучення Укрзалізниця перевезла 6,7 мільйона пасажирів.
16:16
Чере перевантаження залізничної інфраструктури були обмежені тим чи іншим способом перевезення до придунайських портів Рені та Ізмаїл.
13:58
Встановлений для "Укрзалізниці" кредитний рейтинг не стільки передбачає можливість дефолту, скільки фіксує поточний стан підприємства, яке працює в умовах війни і втратило частину інфраструктури та рухомого складу внаслідок бойових дій та окупації.