Морские и речные перевозки

13:09
Морські порти "Миколаїв" та "Ольвія" готові у будь-який момент відновити роботу - але цьому заважає безпековий фактор.
12:35
Стало відомо, що російські кораблі чорноморського флоту у Азовському морі не тримаються одним з'єднанням, а розділилися на кілька груп.
10:19
На жаль, військовий корабель загорівся у росіян не на чорноморському флоті, а на Північному.
11:31
Російські військові кораблі та задіяні для військових перевезень цивільні судна стали об'єктом для полювання з боку українських дронів.
13:53 Собственный материал
Продовжуємо стежити за російським чорноморським флотом. Частина його кораблів панічно тікає від неминучого українського удару.
17:37 Собственный материал
Чорноморський флот російської педерації останні два-три дні, 5-7 червня 2024 р., демонструє незвичну активність. Однак, якщо проаналізувати дії росіян та загрозу для їх кораблів від України - то все виглядає цілком логічним.
14:05
Адміністрація морських портів України оприлюднила дані про підсумки роботи портів за 5 місяців 2024 року.
11:41
ГУР ночі 6 червня знищили біля берегів окупованого Криму російський рейдовий буксир проєкту 498 «Сатурн» після успішного прориву лінії оборонних загороджень окупантів у чорноморській акваторії.
14:04
За травень 2024 року морські і дунайські порти Одеської області відправили на експорт майже 6 мільйонів тон української аграрної продукції.
11:47
Об'єднаний флот НАТО прибув у литовський порт Клайпеда для спільних військово-морських навчань у Балтійському морі з метою відпрацювати кризові ситуації, які можуть виникнути через дії росії.