Слайдер на главной

23:03 Собственный материал
22 липня сталася дуже важлива подія для України та для Одеси з того моменту, як наша держава була заблокована росією з моря під час війни, що спричинило не лише закриття судноплавства, а й стало загрозою продовольчої кризи та більш серйозних наслідків для сотень мільйонів людей у всьому світі. У Стамбулі було підписано дві багатосторонні угоди, які частково знімають цю блокаду для можливості експорту зерна морем з України.
15:56
Вже з 2 липня в Одесі подорожчають автобуси та маршрутки. Дізнаємося - чому.
14:20 Собственный материал
3 червня - це 100 днів активних бойових дій Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників. Аналізуємо роботу залізниці, в тому числі пасажирських, евакуаційних та вантажних перевезень в Одесі.
15:50
З 1 червня відновлено рух трамваїв в Одесі по маршрутам №5 та №28.
16:16 Собственный материал
Незважаючи на воєнні дії та обстріли міста, в Одесі завершують дуже важливий для транспортної інфраструктури проект - реконструкцію трамвайних колій на перехресті вулиць Пантелеймонівської та Преображенської. Там вже почалися випробувальні рейси трамваїв.
08:40
З 29 березня "Укрзалізниця" відкриває попередній продаж квитків на більшість пасажирських потягів та зберігає деяку кількість безкоштовних евакуаційних рейсів у розкладі. В Одесі 29 березня буде 9 потягів - 7 звичайних та 2 евакуаційних.
09:24
З 26 березня "Укрзалізниця" відновлює деякі пасажирські потяги з Одеси, які були тимчасово скасовані на період військового стану.
09:22
Із сьогоднішнього дня, 21 березня, українська залізниця поступово повертає оплату за проїзд пасажирів на тих напрямках, які не є евакуаційними. Публікуємо розклад відправлень потягів з Одеси та інших міст.
08:19
На період з 13 по 27 березня "Укрзалізниця" перейшла на стабільний щоденний графік руху пасажирських потягів. Кількість потягів за графіком зменшена від звичайного. Та кожного дня до графіку додаються ті чи інші евакуаційні потяги. З Одеси в день зараз курсує 7 потягів за графіком та 2 евакуаціних.
08:25
На 17-й день війни 12 березня українська залізниця продовжує роботу з регулярних та евакуаційних пасажирських перевезень. Також виконуються перевезення стратегічних та гуманітарних вантажів. З Одеси відправляються два евакуаційних потяги.