Слайдер на главной

12:48 Собственный материал
Аналізуємо роботу залізниць в Україні протягом жовтня та вітаємо залізничників з їх професійним святом. У нашому відео використані офіційні зйомки "Укрзалізниці", а також наші архівні кадри.
11:31 Собственный материал
Досліджуємо історію одеського трамваю за останні 40 років - з 1982 по 2022 р., а також аналізуємо розвиток останніх 7-8 років після реформ децентралізації.
18:08 Собственный материал
Буквально щойно, у вересні 2022 року, стало відомо, які саме трамваї та у якій кількості закупили для Одеси, але не змогли підписати остаточний договір через початок війни. Адже тендер на цю закупівлю за європейським кредитом завершився буквально напередодні війни.
16:16 Собственный материал
З 13 вересня 2022 р. Одеса вперше в своїй історії отримала магістральний трамвайний маршрут, який з'єднує все місто з його найбільшими житловими масивами та історичним центром.
17:47 Собственный материал
Сьогодні у нас дайджест залізничних новин за серпень 2022 р. Головне зараз - це відновлення залізниць через кордон у Одеській та Закарпатській областях - до Молдови та Румунії.
23:30 Собственный материал
Як йде морський трафік з портів Одеської області та про дислокацію і дії російського флоту на Чорному морі, якому змінили командуючого.
09:55
На лінії між двома містами Одеської області курсує швидкісний катер "Нібулон Експрес 4" типу "Полісся".
11:29 Собственный материал
Що цікавого відбувається у Чорному морі 5 серпня? З портів Одеса та Чорноморськ вийшов у море перший конвой торгівельних суден. А росіяни біля Севастополя роблять дивні маневри свого флоту.
12:02
28 липня в Одесі почав роботу подовжений маршрут трамваю №7. Це перший етап проекту швидкісного магістрального трамваю "Північ-Південь".
17:02 Собственный материал
Швидкісний трамвай під кодовою назвою "Північ-Південь" - це наразі майже єдиний варіант кардинального вирішення транспортних проблем Одеси. Але цей проект, про який говорять у публічному просторі вже 6 років, був розроблений ще 12 років тому - але досі так і не запущений. Частково його запустять з 28 липня 2022 р.