Блок "Главные новости" справа

12:20
Показуємо, як у перші три дні роботи курсує одеський магістральний трамвай "Північ-Південь".
16:16 Собственный материал
З 13 вересня 2022 р. Одеса вперше в своїй історії отримала магістральний трамвайний маршрут, який з'єднує все місто з його найбільшими житловими масивами та історичним центром.
17:02 Собственный материал
Швидкісний трамвай під кодовою назвою "Північ-Південь" - це наразі майже єдиний варіант кардинального вирішення транспортних проблем Одеси. Але цей проект, про який говорять у публічному просторі вже 6 років, був розроблений ще 12 років тому - але досі так і не запущений. Частково його запустили 28 липня 2022 р., по повному маршруту запустять через пару тижнів. Коли ж він стане дійсно швидкісним?
14:20 Собственный материал
3 червня - це 100 днів активних бойових дій Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників. Аналізуємо роботу залізниці, в тому числі пасажирських, евакуаційних та вантажних перевезень в Одесі.
15:50
З 1 червня відновлено рух трамваїв в Одесі по маршрутам №5 та №28.
20:02 Собственный материал
Дуже багато українців зараз повертаються додому з вимушеної евакуації. Як це зробити найзручніше? Досліджуємо пасажирські перевезення з Польщі до Одеси.
09:40 Собственный материал
З 16 травня в Харкові розпочалася робота громадського транспорту. Інформуємо, які маршрути запустили і які планують запустити до кінця травня.
15:05 Собственный материал
8 квітня в Одесі презентували журналістам новий трамвай "Одіссей-Макс", який збудували вже під час війни. Життя продовжується.
17:34
На сессии киевского городского совета депутаты приняли решение продлить линию правобережного скоростного трамвая до центра города - к Дворцу спорта.
14:55
На заседании Кабинета Министров 23 июня правительство решило поддержать законопроект, который легализует электронный билет как документ, дающий пассажиру право проезда в общественном транспорте и перевозки багажа.