Морские и речные перевозки

17:17
За 18 днів серпня з портів Одеса, Чорноморськ та Південний вийшли вже 25 торгівельних суден. Загалом на них було навантажено понад 600 тисяч тон вантажів - зерна та олії. Більше всього суден з портів "Великої Одеси" йде до Туреччини.
15:35 Собственный материал
Перший ракетний корвет ВМС України, корпус якого зараз будують у Туреччині, названо "Гетьман Іван Мазепа".
09:40
Перші чотири балкери з анонсованих шести увійшли в порт Чорноморськ Одеської області під навантаження зерном.
18:44
Продовжується судноплавство по "зерновому коридору" для портів Одеської області. 17 серпня у море вийшли три судна, а йдуть до порту Чорноморськ - ще 6 суден.
17:27
Фактично, едине, що зараз може робити чорноморський флот росії проти Одесі - це ракетні обстріли з великої відстані.
15:25 Собственный материал
Як проходить судноплавство у портах Одеської області - морських та дунайських. Дії флоту росії та аналіз морських новин за 17 серпня.
17:25
16 серпня з портів Одеської області Чорноморськ та Південний вийшли у море відразу 5 торгівельних суден, які сформували найбільший за чисельним складом конвой, який прямує у напрямку Босфору.
15:35
На ранок 15 серпня у Туреччині знаходяться на інспекції 6 суден-балкерів, які за день-два прийдуть до портів Одеської області під завантаження зерном та іншою агропродукцією.
14:14
Станом на середину дня 15 серпня ядро оперативного з'єднання російського флоту у Чорному морі зросло до трьох ракетних кораблів.
13:39
Увечері 14 серпня до порту Одеси вперше з початку війни зайшли два торгівельні судна.