Окупанти перекинули до Тендрівської коси декілька річкових катерів

Четверг , 17 октября 2024, 14:04
Намагаючись посилити свої позиції на окупованих прибережних територіях - Тендрівській та Кінбурнській косі, росіяни перекинули туди дивізіон катерів.
Окупанти перекинули до Тендрівської коси декілька річкових катерів

Окупанти посилили свою присутність на Кінбурнській і Тендрівській косах, оскільки бояться можливого форсування цих територій Силами оборони. Утримання Кінбурнської коси також означає для росіян можливість продовження блокади портів Миколаївської області.

Російські окупанти посилили свої позиції на Тендрівській косі дивізіоном річкових катерів. Про це повідомив речник Сил оборони півдня України Владислав Волошин.

Також Волошин зауважив, що кілька тижнів тому окупанти посилили свою присутність на Кінбурнській косі, оскільки бояться можливого форсування цієї території Силами оборони України.

«Кінбурнська коса — це плацдарм, звідки зручно обстрілювати Очаків і прибережні території. Але проводити наступальні операції з цього напрямку дуже складно. Вони збільшили свій контингент, щоб убезпечити себе й перешкодити нашим силам форсувати косу та захопити плацдарм», — пояснив він.

comments powered by HyperComments