Морские и речные перевозки

12:40
Державна компанія порт "Южний" протягом жовтня навантажила та відправила "зерновим коридором" 10 торгівельних суден.
18:01
1 листопада продовжується судноплавство "зерновим коридором" - ще три судна відправилися з портів "Великої Одеси" та два стали під завантаження.
15:05 Собственный материал
Незважаючи на дипломатичну поки що протидію росії, судноплавство "зерновим коридором" до портів Одеської області продовжується.
19:19
Незважаючи на спроби росії завадити судноплавству, робота "зернового коридору" з морських портів Одеської області продовжується. 31 жовтня з портів "Великої Одеси" вийшли в море 12 суден.
16:17
А загальний осбсяг екпортованої через морські порти Одеської області перевищив 9,1 мільйона тон.
16:45
Чергові підсумки роботи "зернового коридору" з морських портів Одеської області - 9 мільйонів тон експортних сільськогосподарських вантажів та 397 суден.
15:05
Мова йде про електронні черги для суден, які курсують "зерновим коридором" до портів Одеси, Чорноморська та Південного, повідомляють в Адміністрації морських портів України.
12:03
Румунський порт Суліна у гирлі однойменного рукаву дельти Дунаю готовий перевантажувати на морські судна вантажі з дунайських портів Одеської області.
10:33
Представники росії штучно гальмують процес судноплавства за "зерновим коридором" в порти Одеської області. Міністерство закордонних справ України вже відреагувало.
09:15
У мореплавців є безліч дивних фраз і традицій, а деяким із них уже декілька сторіч. Ми зібрали для вас 8 фактів про круїзні лайнери та світ мореплавців взагалі, про які ви могли й не знати.