Транспорт за рубежом

17:45
6 березня 2024 р. у Празі на одному з автобусних маршрутів, що прямують до аеропорту замінили рухомий склад - автобуси замінили на трисекційні тролейбуси.
15:40
Ділянку залізниці від історичного вокзалу Сіркеджі у європейській частині Стамбула до станції Казличешме повернули до регулярної роботи після реконструкції.
11:50
Круїзний лайнер Icon of the Seas ("Ікона морів") 29 січня відправився у перший рейс з порту Майамі (США).
15:27
11 грудня єменські терористи з угруповання хуситів здійснили ракетний удар по танкеру, який йшов у Червоне море к напрямку до Суецького каналу.
19:04 Собственный материал
Одній з двох великих магістральних російських залізниць у напрямку Далекого Сходу було вчинено великий БАМ. Мова йде про Байкало-Амурську магістраль, яка внаслідок двох вдалих спецоперацій українських спецслужб тимчасово розірвана у найнебезпечнішій та найнапруженішій локації.
18:16
Вночі 30 листопада було підірвано вантажний поїзд прямо у Північномуйському тонелі на Байкало-Амурській магістралі - відомій з радянських часів як БАМ. Що це означає для російської логістики та інфраструктури?
12:36
Залізниці Латвії продають 20 вагонів електричок постійного струму, з яких, теоретично, можна сформувати до 4 електропоїздів.
11:08
Молдавська залізниця планує придбати велику кількість маневрових тепловозів та вантажних вагонів на загальну суму у 475 мільйонів євро.
12:43 Собственный материал
Даугавпілський локомотиворемонтний завод у Латвії почав власне виробництво низькопідлогових трамваїв.
14:24
Уряд Молдови виділив фінансування для ремонту залізниці Кагул - Джурджулешти, яка надає альтернативний доступ до портів Джурджулешти, Рені та Галац.