Морские и речные перевозки

15:37
У Новоросійську росіяни намагаються посилити систему захисту своєї військово-морської бази перед неминучим та нищівним українським ударом по російському флоту.
12:25
Морський експорт України через порти Одеської області перевищив 40 мільйонів тон у рамках діяльності "чорноморського коридору".
13:23
Українське Дунайське пароплавство повідомляє, що 2023 рік завершено з рекордним для компанії прибутком в 719 мільйонів гривень. 
11:56
Флот росії у Чорному морі втратив до третини свого корабельного складу, сховався від українських морських дронів, що мають покращені характеристики у новій модифікації.
11:08
В "Укрзалізниці" розповіли про нюанси вантажопотоку до великих морських портів Одеської області у середині квітня.
10:15
Два українські мінні тральщики приймають участь у міжнародних флотських навчаннях в британських водах.
16:26 Собственный материал
Продовжуємо досліджувати буквально під мікроскопом діяльність російського чорноморського флоту. Його кораблі продовжують ховатися у своїх базах, але за останні дні є деякі цікаві моменти.
18:38
Ракетний корвет "Серпухов" проекту 21631 "Буян-М", який служив на балтійському флоті росії, згорів після вдалої спецоперації ГУР МО України.
14:36
У Чорному морі розпочалися військово-морські навчання НАТО Sea Shield 24 («Морський щит - 2024»). Маневри відбуваються біля берегів Румунії - неподалік від морського та дунайського узбережжя Одеської області.
10:01
Загалом за період роботи українського чорноморського коридору з великих морських портів Одеської області відправлено на експорт понад 36 млн. тон вантажів, з яких понад 2 млн. тон - за перші 6 днів квітня та за останні 3 дні березня.